NOĆ KOJA ĆE SE PAMTIT

Festival 'S okusom soli' oduševio Split: Perpetuum Jazzile zatvorio spektakularnu manifestaciju

Foto: Music Time
1/5
26.08.2024.
u 09:46

"Svake godine podižemo ljestvicu i stvaramo nešto što ostaje u sjećanju. Nastojimo ponuditi publici jedinstveni glazbeni doživljaj i ove godine smo u tome itekako uspjeli. "

Sinoć je na prelijepom Sustipanu u Splitu trodnevni glazbeni festival "S okusom soli" završio veličanstvenim nastupom svjetski poznatog vokalnog ansambla Perpetuum Jazzile. Ovaj a capella sastav priredio je nezaboravan koncert izvodeći impresivne aranžmane poznatih pjesama zaokruživši ovaj festival na najbolji mogući način.

Festival koji se uistinu može pohvalit vrhunskom produkcijom je započeo 23. kolovoza kada je sastav Dire Straits Legacy otvorio manifestaciju koncertom koji je pobudio nostalgiju i oduševljenje među ljubiteljima rocka. Njihov spektakularni nastup bio je podsjetnik na zlatno doba rocka ali i na koncert Dire Straitsa 1985. kada je legendarna pjesma “Brothers in Arms” doživjela premijeru upravo pred splitskom publikom.

Druga večer festivala, 24. kolovoza, bila je rezervirana za povratnički koncert kultnog benda Plavi orkestar. Predvođen karizmatičnim Sašom Lošićem bend je razveselio publiku svojim poznatim hitovima nakon što ih na sceni nije bilo pet godina.

Foto: Music Time

Tomislav Kašljević, organizator i tvorac festivala "S okusom soli", nije skrivao svoje zadovoljstvo nakon završetka manifestacije. "Svake godine podižemo ljestvicu i stvaramo nešto što ostaje u sjećanju. Nastojimo ponuditi publici jedinstveni glazbeni doživljaj i ove godine smo u tome itekako uspjeli. Atmosfera na Sustipanu je ova tri dana bila magična. Ovaj festival, nastao  iz ljubavi prema glazbi i kulturi, naš je poklon Splitu. Već sada se radujem sljedećem izdanju i nadam se da ćemo i dalje pružati nezaboravna iskustva našim posjetiteljima” rekao je Kašljević.

Festival "S okusom soli", kojeg organizira tvrtka Music time, još jednom je potvrdio svoj status jedne od najvažnijih kulturnih manifestacija u Splitu, nudeći raznolik i kvalitetan glazbeni program za sve generacije. Idilični ambijent parka Sustipan, povijesno značajnog i prirodno prekrasnog mjesta, samo je dodatno pridonio posebnosti ovog događaja, koji će Split dugo pamtiti.

Foto: Music Time

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije