Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA TRAJE

Filmske scene u Rijeci: Mladiću određen pritvor pa skočio kroz prozor, rekao da ide 'protegnuti noge'

Rijeka: Policijske patrole po centru grada uo?i utakmice Rijeka - Hajduk
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
13.06.2024.
u 22:16

Potraga za njim još uvijek traje.

Mlađi muškarac pobjegao je danas pravosudnoj policiji skokom kroz prozor zgrade Općinskog suda u Rijeci. Potraga za njim još uvijek traje.

Mladić je iz zgrade suda pobjegao oko 13-13:30, nakon što mu je bio određen istražni zatvor zbog kršenja prije izrečene mjere opreza koja mu je bila određena zbog delikta na štetu svoje supruge, objavio je portal Burin.

On je, nakon izlaska iz sudnice u kojoj mu je određen istražni zatvor, iskoristio činjenicu da nije bio vezan lisicama te je iskočio kroz prozor. N1 doznaje da je pobjegao nakon što je policijske službenike zamolio da malo protegne noge.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogledajte slike iz zraka iz Batine: Sve je pod vodom, a vrhunac vodenog vala Dunava tek se očekuje

Rijeka: Policijske patrole po centru grada uo?i utakmice Rijeka - Hajduk
1/26
Ključne riječi

Komentara 1

PO
Poletarac101
00:16 14.06.2024.

Makar je iskren .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije