PREDANI PRITVORSKOM NADZORNIKU

Fizički sukob u Vukovaru, dvojac iz Nuštra zadobio teške tjelesne ozljede

Oznake hrvatske policije
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.04.2022.
u 13:50

Prilikom kriminalističkog istraživanja u prostorijama policijske postaje, 28-godišnjak iz Vukovara je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

U noći petak na subotu, oko 2.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Vukovaru dogodio se fizički sukob u kojemu su dvojica mladića iz Nuštra zadobila teže tjelesne ozljede. Prema navodima policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 28-godišnjakom iz Vukovara tijekom kojega je utvrđeno kako su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predani pritvorskom nadzorniku PU.

-Nakon sukoba liječničku pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar zatražili su 28-godišnjak i 24-godišnjak, obojica iz Nuštra, gdje su im utvrđene teže ozljede. Prilikom kriminalističkog istraživanja u prostorijama policijske postaje, 28-godišnjak iz Vukovara je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike radi čega mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – navode iz policije.

Kako neslužbeno doznajemo povod sukoba bio je prije svega alkohol. Fizičkom sukobu prethodio je verbalni sukob između 20-godišnjaka iz Vukovara i dvojice mladića iz Nuštra. Potom je 20-godišnjak u pomoć pozvao 28-godišnjaka, koji inače radi u Njemačkoj, koji se fizički sukobio s dvojicom mladića iz Nuštra. Svi s kojima smo razgovarali o ovome incidentu navode kako nacionalnost ili bilo kakva navijačka pripadnost nije bila povod. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije