OPET NEREDI

FOTO Bjelovar prepun policije, novi sukob u gradu: U incidentu sudjelovalo 20-ak osoba, privode ih

Bjelovar: Novi incident u Ivanićgradskoj ulici, očevid u tijeku
Foto: pixsell
1/11
16.08.2024.
u 21:08

Navodno su se dvije obitelji koje otprije imaju nesuglasica samo verbalno sukobile. Je li bilo fizičkog okršaja, nije zasad poznato, kao ni je li ovaj slučaj povezan sa sinoćnjom masovnom tučnjavom.

U Ivanovčanskoj ulici u Bjelovaru, nedaleko od kružnog toka, došlo je do novog incidenta između 20-ak pripadnika romske nacionalne manjine. Policijski službenici su na terenu.

Iz policije su za Moj portal potvrdili da su zaprimili novu dojavu te da je u tijeku provjera istinitosti o masovnoj tučnjavi. Navodno su se dvije obitelji koje otprije imaju nesuglasica samo verbalno sukobile. Je li bilo fizičkog okršaja, nije zasad poznato, kao ni je li ovaj slučaj povezan sa sinoćnjom masovnom tučnjavom.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, noćas je došlo do okršaja između dvije skupine rodbinski povezanih Roma, nakon čega je jedna osoba nastrijeljena, a više njih ozlijeđeno.

Bjelovar: Novi incident u Ivanićgradskoj ulici, očevid u tijeku
1/11

Komentara 18

OP
Ocvali pupoljak
21:56 16.08.2024.

Ne mogu vjerovati da država ne može stati na kraj našoj dragoj čađavoj manjini.

DI
Dioniz
21:49 16.08.2024.

Ako ugrožavaju grad i ljude odmah 2-5 g zatvora

ME
Mentalist2018
22:58 16.08.2024.

Kak se sad Kajtazić cigančić nije oglasio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije