DETALJI SUKOBA IZA PONOĆI

FOTO Više ozlijeđenih u sukobu u Bjelovaru, jedna osoba propucana u vrat. Oglasio se gradonačelnik

Foto: Moj portal/Damir Spehar/PIXSELL
1/17
16.08.2024.
u 12:10

Pod nadzorom policije je 12 osoba, a među njima je i osoba koja se dovodi u vezu s ranjavanjem, navodi Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

  • U Bjelovaru je nekoliko minuta poslije ponoći došlo do sukoba više osoba
  • U sukobu je korišteno vatreno oružje
  • Jedna je osoba propucana u predjelu vrata, a nekoliko je zadobilo površinske ozljede
  • Pod nadzorom policije je 12 osoba

 

GALERIJA Bjelovar: U sukobu ozlijeđeno šest ljudi, jedna osoba propucana
1/14

Tijek događaja:

12:09Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara, osudio je incident koji se noćas, nekoliko minuta poslije ponoći, dogodio na Trgu hrvatskih branitelja. Hrebak je istaknuo kako je tako nešto nedopustivo te je najavio postavljanje dodatnih kamera. 

>>OPŠIRNIJE


11:46 - Uznemirujuća snimka isplivala je nakon sinoćnje masovne tučnjave koja se odigrala u Bjelovaru, u kojem je u jednom trenutku bilo i zapucano iz vatrenog oružja. 

>>OPŠIRNIJE


09:16 – RTL neslužbeno doznaje da je došlo do sukoba dviju romskih manjina. 

"Kako je moguće da se tako nešto događa u malom mirnom gradu Bjelovaru?" upitala se žena koja je svjedočila sukobu. Govoreći o ozlijeđenim osobama, dodala je: "To je lako mogao biti netko od prolaznika."


08:24 – Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska oglasila se o incidentu te potvrdila kako je došlo do uporabe vatrenog oružja. Također, navela je da je pod policijskim nadzorom 12 osoba. 

"Noćas, 16. kolovoza, nekoliko minuta poslije ponoći, u Bjelovaru, na Trgu hrvatskih branitelja došlo je do tjelesnog sukoba više osoba i uporabe vatrenog oružja. U sukobu je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedna osoba zadobila prostrjelnu ranu. Pod nadzorom policije je 12 osoba, a među kojima i osoba koja se dovodi u vezu s ranjavanjem. U ovim trenutcima provodi se očevid te izvidne i dokazne radnje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja slijedi cjelovito priopćenje", istaknula je policija.  


VEZANI ČLANCI:


08:07 – Kako doznaje Moj portal od Sanele Grbaš Bratković, ravnateljice bjelovarske bolnice, jedna je osoba propucana u predjelu vrata, dok je više njih imalo površinske ozljede. 

"Osoba koja je propucana u predjelu vrata odbila je hospitalizaciju. Riječ je o lakšoj ozljedi te je na svoju odgovornost napustila bolnicu. Jedan je sudionik ostao u bolnici, no i on je lakše ozlijeđen. Dok su svi ostali pušteni. Oni su imali više posjekotina i lakših ozljeda koje su im sanirane", rekla je. 


07:33 – Na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru sinoć je došlo do fizičkog okršaja u kojem je više osoba lakše ozlijeđeno. Kako neslužbeno doznaje Bjelovar live, tijekom sukoba čula se i pucnjava.

Objavili su i snimku na kojoj se vidi kako policija osigurava mjesto događaja.

 

GALERIJA Bageri komadaju zgradu u Paromlinskoj: Pogledajte kako se ruši ruglo u centru Zagreba
1/11
Ključne riječi

Komentara 20

Avatar film
film
08:20 16.08.2024.

manjine su naše blago....

ID
idujas
09:37 16.08.2024.

Kako ne bi bilo moguće kad imate manjinu koja je izvan i iznad svih zakona RH. Policija protiv njih uglavnom ne postupa osim po privatnoj prijavi a i tada se to svodi na puku formu. Odu zapišu, drže uladici ili pošalj na sud pa tamo leži u ladici ili se počinitelja ne može pronaći ili mu se ne može naplatiti jer nema prihod, ... . Organiziraju li Bjelovarčani prosvjed protiv ovakvih događaja biti će to od strane romskih predstavnika i većine levičarskih medija okarakterizirano rasizmom a ne normalnom željom da se gradom može sigurno prolaziti u bilo koje doba dana i noći. Tek kad manjine shvate da uz prava idu i obveze imati ćemo uređeno društvo, a to mogu shvatit samo uz edukaciju od strane onih koji ih zastupaju (koji ih za sada uče kako pozvajući se na manjinska prava izigravti zakon) i dosljedno provođenje zakona.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:38 16.08.2024.

Koliko se sjećam, prije par godina dogodilo se također ovo isto... RTL neslužbeno doznaje da je došlo do sukoba dviju romskih manjina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije