NA OTOKU

FOTO 'Čekamo Trumpa i Putina, kasne': Mađarski premijer opet snimljen na odmoru u Hrvatskoj

Foto: Facebook/Villa Kaliopa
1/9
16.07.2024.
u 20:35

Osim što je posjetio Kijev, Viktor Orban je bio i u Moskvi gdje se susreo s Vladimirom Putinom, dok je u Washingtonu prije šest dana razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. Nakon napornih putovanja, mađarski se premijer izgledno odlučio ponovno za odmor u Hrvatskoj

Među turistima koji se opetovano vraćaju na jadransku obalu je i mađarski premijer Viktor Orban, koji je snimljen ovih dana ponovno na otoku Visu. Naime, premijer je i prošle godine godišnji proveo u Hrvatskoj, točnije u Opatiji gdje je boravio u luksuznoj vili u vlasništvu Mađarice Anne Ungár. 

Ovoga puta Orban je odabrao južni otok, a vlasnik popularnog restorana Villa Kaliopa Goran Pečarević uspio se i fotografirati s njim. ''Čekamo Putina i Trumpa. Kasne'', našalio se Pečarević uz objavljenu fotografiju koju je objavio na Facebooku, a na kojoj sjedi s mađarskim premijerom i uz osmijeh podižu ruke u zrak, baš poput bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon atentata u kojem je bio ranjen u uho. 

Mađarskog premijera najčešće se može vidjeti u formalnom izdanju, poglavito u odijelima, no s obzirom na to da je na odmoru, premijer je bio nešto ležernijoj varijanti. Imao je svijetloplavu košulju kratkih rukava s palmicama, crvene kratke hlače i - šešir. Orban se sam nije oglasio, a čini se kako je ovaj odmor uslijedio nakon napornih putovanja posljednjih tjedana nakon što je Mađarska preuzela presjedanje EU-om. Osim što je posjetio Kijev, Orban je bio i u Moskvi gdje se susreo s Vladimirom Putinom, dok je u Washingtonu prije šest dana razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. 

Inače, Orban je 2018. s premijerom Andrejom Plenkovićem popio i neformalnu kavu u Opatiji za vrijeme odmora, a pratitelje je najviše iznenadio 2022. kada je na Lastovu snimljen u neprepoznatljivom izdanju - s bradom, naočalama i kapom, a imao je i majcu kratkih rukava s kartom za koju su brojni pomislili da je Rusija, no zapravo se radilo upravo o - Lastovu.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 28

VE
Velaga
00:05 17.07.2024.

Orban je mirotvorac kao onaj čelavac što je bavio oko na Dalmacijusredinom prošlog stoljeća...

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
23:08 16.07.2024.

Mnogim Mađarima su čaće Rusi, jer su godinama bili pod okupacijom ruske vojske pa ih razumijem ;)

GO
Godežav
09:07 17.07.2024.

Dodik i Mile također na putu za Vis helikopterom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije