veliko dijete

FOTO Elvira rodila dječačića teškog čak 6,3 kg!

bebač,elvira mulabdić
Dnevni avaz
18.04.2013.
u 20:55

Elviri Mulabdić iz Živinica ovo je peti porođaj, i ona i dijete osjećaju se dobro

Muška beba teška čak 6,3 kilograma i duga 66 centimetara rođena je jučer na ginekološko-akušerskoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, piše Dnevni avaz. I majka i beba osjećaju se dobro.

Elviri Mulabdić iz Živinica ovo je peti porođaj. Obavljen je prirodnim putem ponajviše zahvaljujući stručnosti i iskustvu dr. Amera Mandžića i babice Dane Divković.

U Hrvatskoj je u lipnju 2010. godine rođen 6280 grama težak i 56 centimetara dug Dario Tobijaš. Pakračkoj obitelji to je bilo treće dijete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije