JAVITE SE

FOTO Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži ga splitska policija

PU splitsko dalmatinska
21.08.2024.
u 21:41

Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događa da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192, poziva policija

Splitsko-dalmatinska policija objavila je fotografiju muškarca za kojeg vjeruju da ima saznanja o slučaju kaznenog djela ''prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi''. Slučaj se dogodio još 18. srpnja, u autobusu Prometa linije 37, i to oko 18.30 na području Meterize u Solinu. 

- S ciljem prikupljanja korisnih saznanja vezanih za kriminalističko istraživanje policija traži pomoć pri utvrđivanju identiteta osobe s fotografije. Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događa da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije mogu se dostaviti i putem e-mail adrese splitsko-dalmatinska@policija.hr - poziva policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

LA
larala
08:31 22.08.2024.

Kao traže, a mole Boga da ne nađu....u 21. stoljeću, objavljivati ovako mutnu fotografiju je smiješno.

PA
Pametanumoruludih
23:53 21.08.2024.

A nemate neku cistiju sliku? Ovaj izgleda kao "Big Foot".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije