POGLEDAJTE ŠTO PIŠE U PISMU

FOTO Marija Selak Raspudić dobila neočekivanu potporu: Dražen Budiša podupro je njenu kandidaturu, napisao joj je i pismo

Foto: Luka Stanzl, Patrik Macek/PIXSELL
1/3
Autori: Hina, Večernji.hr
09.09.2024.
u 13:17

"Kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske gospođa Marija Selak Raspudić je razborita, hrabra, obrazovana osoba."

Nezavisna saborska zastupnica i kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Marija Selak Raspudić iznenada je dobila podršku od bivšeg predsjednika HSLS-a i nekadašnjeg predsjedničkog kandidata Dražena Budiše, koji se već dulje vrijeme ne aktivira u političkom životu. Za Večernji list potvrđeno je da je Selak Raspudić primila pismo potpore od Budiše te također posjedujemo slike tog pisma.

Budiša je samoinicijativno poslao pismo potpore za predsjedničku kandidaturu Selak Raspudić. „Kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske gospođa Marija Selak Raspudić je razborita, hrabra, obrazovana osoba. Ona razumije društvene procese i funkcioniranje države te posebno ustavne obveze i zadaće predsjednice. Zato se i ne razmeće obećanjima o ostvarenju političkih ciljeva, čije ostvarenje je izvan nadležnosti predsjednice”, stoji u Budišinu pismu potpore.

Budiša u pismu dalje ističe da Marija Selak Raspudić ima jasne političke stavove koje izražava na kulturan način. „Njeno demokratsko usmjerenje i hrvatski patriotizam usidreni su na humanističkom stavu: moje pravo na slobodu i dostojanstvo podrazumijeva ista prava za sve ljude, pravo mog hrvatskog naroda na slobodu i dostojanstvo podrazumijeva ista prava za sve narode. Imat ćemo dobru predsjednicu”, poručuje Budiša.

Foto: privatni album
Foto: privatni album

>>> FOTO Pogledajte kako je Marija Selak Raspudić izgledala kao dijete i na faksu: Svojedobno su je zvali femme fatale

1/16

Komentara 23

Avatar Aurel
Aurel
18:11 09.09.2024.

i moj susjed štef daje podršku raspudićki

Avatar istovari
istovari
15:09 09.09.2024.

Konačno netko tko nije ego manijak.

PO
poluprovokator
13:43 09.09.2024.

Rukom pisano što je za svaku pohvalu- stara garda drži do manira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije