TEŠKO JE OZLIJEĐEN

FOTO Mladića (20) koji se zabio u stup prevezli helikopterom: Policija otkrila što je bio uzrok strašne nesreće u Cerni

Foto: DVD Cerna/Facebook
1/8
15.08.2024.
u 13:05

U krvi 20-godišnjeg vozača nije utvrđena prisutnost alkohola, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija

Potpuno smrskan automobil je nakon prometne nesreće koja se jučer oko 17.30 sati dogodila u Cerni, pokazale su i fotografije snimljene na mjestu, a vozača koji je upravljao automobilom čak je helikopter hitne službe prevezao u KBC Osijek. Policija se dan nakon nesreće oglasila, navodeći kako se radilo o 20-godišnjaku koji je vozio neprilagođenom brzinom. 

- Policijski službenici PGP Županja očevidom su utvrdili kako je do prometne nesreće došlo 14. kolovoza oko 17,30 sati kada je 20-godišnjak iz Babine Grede, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste u Ulici braće Radića u Cerni, izgubio nadzor nad osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka kojim je upravljao te sletio s ceste i udario u betonski rasvjetni stup - navodi policija. 

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici DVD Cerna radi izvlačenja tijela unesrećenog, nakon čega je Helikopterskom hitnom medicinskom službom Osijek prevezen u KBC Osijek, gdje je utvrđeno kako je teže ozlijeđen. U krvi vozača nije utvrđena prisutnost alkohola. Ranije se o nesreći oglasio i DVD Cerna, čiji su vatrogasci pomogli unesrećenom.

''17:39h dobivamo poziv o tehničkoj intervenciji, na mjesto nesreće izlaze dva vozila, Toyota zapovjedno s kompletnim alatom, i tehničko vozilo marke Mercedes kamion s 10-tero operativaca! Hvala Bogu osoba koja je stradala, je živa! Suradivala s nama u tijeku svog izvlačenja! Želimo mu potpuni oporavak i dug život! A on može slaviti drugi rodendan. U prilogu slike! Hvala policiji i Hitnoj, koji su svoj posao odradili sve u najboljem redu, a dečkima koji su sletjeli helikopterom i odvezli unesrećenog u KBC Osijek'', napisali su na Facebooku. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije