POKRENUTA POTRAGA

FOTO Na širem benkovačkom području nestala Poljakinja

MUP
16.09.2024.
u 12:36

Podaci o nestaloj stranoj državljanki objavljeni su u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba

U subotu 14. rujna policijskim službenicima Policijske uprave zadarske prijavljen je nestanak 69-godišnje državljanke Poljske, koja se 13. rujna za vrijeme proputovanja sa suprugom udaljila u nepoznatom smjeru na širem benkovačkom području. - Istog dana po prijavi nestanka policijski službenici su uz prikupljanje korisnih saznanja pristupili pretrazi terena šireg benkovačkog područja na kojem bi se nestala mogla nalaziti.

Kako dosadašnja potraga za nestalom ženskom osobom nije rezultirala njezinim pronalaskom, policija apelira na građane ukoliko raspolažu informacijama koje bi pomogle da se nestala osoba pronađe, da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte zadarska@policija.hr

Podaci o nestaloj stranoj državljanki objavljeni su u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Isto tako na profilu nestale osobe Alicja Romualda Dudzinska, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestaloj osobi - istakli su iz zadarske policije. 

Između ostalog, navode da Poljakinja živi u Gorzowwielkupolskom. Visoka je 178 cm, ima plavu kosu i zelene oči. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u svjetloplavu trenirku marke Nike i tenisice marke Asics.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Njemačka započela s kontrolom na svim kopnenim granicama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije