Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU OKO 8:30

FOTO Opljačkana zlatarnica u centru Bjelovara: Upali u poslovnicu i zaprijetili vatrenim oružjem



Opljačkana Zlatarna Celje u središtu Bjelovara
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/9
29.06.2024.
u 14:55

Dvije nepoznate osobe, uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili su zasad nepoznatu količinu nakita. Dio oko zlatarne zaštićen je policijskim trakama

U centru Bjelovara na korzu u subotu ujutro opljačkana je zlatarnica. "Riječ je o kaznenom dijelu razbojništva, počinjenog u prodavaonici nakita. Po završetku očevida slijedi priopćenje na web stranici policijske uprave", kažu iz policije, prenosi Moj portal

Neslužbeno doznaju kako je razbojništvo počinjeno oko 8:30 sati. Dvije nepoznate osobe, uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili su zasad nepoznatu količinu nakita. Dio oko zlatarne zaštićen je policijskim trakama pa je taj dio korza zatvoren za prolaznike.

FOTOGALERIJA Napadi morskih pasa u Jadranskom moru: U jednom su našli ljudske ostatke, zadnja žrtva je Slovenac



Opljačkana Zlatarna Celje u središtu Bjelovara
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije