Stoje do 2 mil. eura

FOTO Pogledajte lažno indijsko vjenčanje u pulskoj Areni

U pulskoj Areni, jednom od najljepših antičkih spomenika, upriličeno je snimanje raskošnog indijskog vjenčanja
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/22
21.04.2022.
u 12:40

Indijska vjenčanja često traju i po nekoliko dana, a na njima prisustvuje i do 1500 uzvanika te tako raskošna mogu stajati i do 2 milijuna eura

U pulskoj Areni sniman je propagandni materijal na temu vjenčanja kojim se Istra predstavlja kao destinacija na kojoj je moguće organizirati indijska vjenčanja.

U snimanju sudjeluju slavna manekenka Monica Vaswani, ujedno i indijsko-američka televizijska zvijezda poznatija po ulozi u reality Bravo TV seriji "Family Karma" koja je u Istru došla u pratnji Risha Karama, člana glumačke ekipe Family Karma koji je njen zaručnik.

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Indijska vjenčanja često traju i po nekoliko dana, a na njima prisustvuje i do 1500 uzvanika te tako raskošna mogu stajati i do dva milijuna eura.

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mistborn
Mistborn
12:50 21.04.2022.

Ta arena je prokleta dok na njoj ne zapjeva Thompson! ... nek im Indijaca tu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije