POKUŠAO POBJEĆI

FOTO Zagrepčanina zaustavili policajci i pretražili mu službeni auto: Pogledajte što su mu pronašli ispod sjedala

Foto: PU zagrebačka
1/5
26.09.2024.
u 12:13

Prilikom nadzora vozila i vozača, policajci su na podu ispred suvozačeva sjedala uočili dvije vrećice, a na njihov upit o sadržaju vrećica 34-godišnjak nije želio odgovoriti, već je pokušao pobjeći iz vozila.

Zagrebačka policija prijavila je 34-godišnjaka u čijem je automobilu pronađeno 2,2 kilograma marihuane namijenjene daljnjoj preprodaji, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ). U policiji navode da su u srijedu u popodnevnim satima, na Sesvetskoj cesti u Sesvetama, zaustavili Citroen slavonskobrodskih oznaka u vlasništvu jedne tvrtke, a kojim je upravljao 34-godišnjak.

Prilikom nadzora vozila i vozača, policajci su na podu ispred suvozačevog sjedala uočili dvije vrećice, a na njihov upit o sadržaju vrećica 34-godišnjak nije želio odgovoriti, već je pokušao pobjeći iz vozila. U njegovoj namjeri spriječili su ga policajci koji su nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, nakon čega je nad uhićenim 34-godišnjakom započeto kriminalističko istraživanje, a potom i pretraga njegova automobila.

Policajci su pretragom automobila potvrdili svoju sumnju kako je sadržaj uočenih vrećica nezakonit budući da se u njima nalazilo 2211 grama marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičenom je oduzet i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji.

1/4

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije