OPĆEOPASNA RADNJA

Pritvorena 39-godišnjakinja koja je policajcu zapalila automobil

Pula: Privedena osumnji?ena za podmetanje požara u Rovinju
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/5
28.08.2024.
u 08:15

Prema onom što je do sada utvrđeno, 39-godišnjakinja se sumnjiči da je 25. kolovoza u 00.50 u Ulici sv. Brigite u Rovinju, lako zapaljivom tekućinom polila automobil pulskih oznaka, a potom ga i zapalila

Žena (39), državljanka BiH, koja je prijavljena jer je načelniku rovinjske policijske postaje zapalila automobil, osumnjičena je za  dovođenje opasnost opće opasnom radnjom, a nakon što je ispitana na ODO Pula dovedena je pred suca istrage Županijskog suda u Puli. Tužiteljstvo je tražilo da joj se istražni zatvor odredi  zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage je zahtjevu tužiteljstva udovoljio. 

Prema onom što je do sada utvrđeno, 39-godišnjakinja se sumnjiči da je 25. kolovoza u 00.50 u Ulici sv. Brigite u Rovinju, lako zapaljivom tekućinom polila automobil pulskih oznaka, a potom ga i zapalila. Vatra se s automobila proširila na motocikl pulskih oznaka, a zatim i na automobil slovenskih oznaka. Nije priopćeno ni kolika je šteta ni što je motiv.

GALERIJA U požaru izgorjeli automobil i motocikl načelnika rovinjske policije
Pula: Privedena osumnji?ena za podmetanje požara u Rovinju
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:22 27.08.2024.

Namamio ju na snošaj, obećavajući joj brak, što mu ni na kraj pameti nije bilo, pa se dogodilo što se dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije