na splitskoj rivi

FOTO Slatki posjetitelj mobilnog centra policije: Mačka se družila s građanima i spremno im pozirala

Mačka na rivi s policajcima
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/4
31.05.2024.
u 12:51

Tijekom čitave turističke sezone policijski službenici će biti na rivi uz mobilni preventivni centar prvenstveno kako bi zadržali povoljno stanje javnog reda i mira, prevenirali negativna ponašanja, ali i da bi bili što dostupniji građanima i gostima

Od kraja travnja na ulazu u Dioklecijanove podrume stacioniran je mobilni preventivni centar policije iz kojeg svakodnevno poslove obavljaju policijski službenici, a sve kako bi bili što dostupniji građanima i turistima za vrijeme sezone. Vjerojatno nisu predvidjeli četveronožne posjetitelje, no danas je stigao i jedan takav.

U petak je prolaznicima i turistima posebnu pažnju privukla mačka koja se izležavala ispred mobilnog preventivnog centra policije. Izgleda kako se uz policijske službenike osjećala potpuno sigurno. Spremno je pozirala i dopuštala da je maze, prenose razdragani splitski policajci.

Nasmijani gosti komentirali su da je i ovo dokaz koliko je Split lijepo mjesto za odmor i siguran grad, a maca se, kada joj je dosadila tolika pažnja i gužva, sklonila na trenutak u policijski kombi

Policijski službenici koji obavljaju poslove na ovom području do sada su se susreli s izuzetno pozitivnim komentarima kako građana Grada Splita, tako i turista koji se svakodnevno zaustavljaju uz mobilni preventivni centar policije traže upute, savjete, požele razgovarati, ali i fotografirati se s policajcima jer im je to još jedna lijepa uspomena iz Splita.

Tijekom čitave turističke sezone policijski službenici će biti na rivi uz mobilni preventivni centar prvenstveno kako bi zadržali povoljno stanje javnog reda i mira, prevenirali negativna ponašanja, ali i da bi bili što dostupniji građanima i gostima.

GALERIJA Ljubimica legendarnog glazbenika objavila fotku iz Dubrovnika, pokazala kako uživa prije vjenčanja godine

Mačka na rivi s policajcima
1/20
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije