OSOBA IZVUČENA IZ VOZILA

FOTO Strašni prizori kod Ivanić-Grada: Auto završio na krovu, uništio dio dvorišta kuće

Auto se zabilo u dvorište kuće
Foto: JVP Ivanić-Grad
1/5
11.08.2024.
u 10:01

Na mjestu intervencija ostao je DVD Kloštar Ivanić radi osiguranja i provođenja uviđaja od strane policije, naveo je JVP Ivanić-Grad

Automobil je rano jutros završio na krovu te uništio dio dvorišta kuće kod Ivanić-Grada. Kako je izvijestila Javna vatrogasna postrojba Ivanić-Grada, dojava je u Županijski vatrogasni operativni centar zaprimljena u 5.30 sati. Naime, stigla je dojava o požaru vozila, vozilu na krovu i osobi u vozilu.

"Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno da se iz vozila samo dimi, što je malo olakšalo intervenciju. Uz nas na intervenciji bili i DVD Kloštar Ivanić, Hitna medicinska pomoć i policija. Nakon što je osoba izvađena iz vozila, stavljena na nosila i predana HMP izvršena posprema i povratak", naveo je JVP Ivanić-Grad. Kako su vatrogasci dodali, na mjestu intervencija ostao je DVD Kloštar Ivanić radi osiguranja i provođenja uviđaja od strane policije.

Kako se može vidjeti na fotografijama koje su vatrogasci podijelili, vozilo je završilo na krovu te uništilo dio dvorišta kuće. Uništena je nadstrešnica s koje su popadali crjepovi. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar marlony
marlony
10:44 11.08.2024.

Kaznena prijava, osim ako ima "vezu"

LO
loraxy
10:42 11.08.2024.

Kamere na svakih 50 metara

Avatar Žuti
Žuti
11:24 11.08.2024.

Trulimo kao društvo. Ne poštuju se elementarni prometni propisi, puca se u javnim institucijama, krade se gdje se stigne, gradi se bez dozvole gdje se stigne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije