OTKUD SAD TO

FOTO U Zagrebu osvanuli novi plakati. Pozivaju ljude da se prijave u – školu komunizma

Foto: Kristijan Selak/Facebook
1/2
15.10.2024.
u 09:19

"Zahvalan sam svim hrvatskim braniteljima što smo pobijedili komunizam kako bi svatko mogao slobodno pohađati edukacije prema vlastitom nahođenju", prokomentirao je bizarne plakate Kristijan Selak s Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Dio građana ovih su dana ponovno uznemirili plakati koji su osvanuli po Zagrebu, a koji pozivaju na sudjelovanje u školi – komunizma. Novi je to potez Revolucionarne komunističke internacionalne organizacije koja je i ljetos lijepila plakate po Hrvatskoj i pitala građane ''jesu li komunisti'', a sada organiziraju i jugoslavensku školu komunizma.

Škola koju promoviraju trebala bi trajati dva dana, stoji u obavijesti platforme Crvena kritika, na kojoj je ranije objavljen i ''Manifest revolucionarne komunističke internacionale''. U obavijesti također stoji kako je zadatak te škole ''obuka i izgradnja revolucionarnog vodstva u idejama marksizma i metodama klasne borbe'', a tu su i teme poput perspektive svjetske i jugoslavenske revolucije, Oktobarska revolucija 100 godina nakon Lenjinove smrti, marksizam i religija... 

"Nabavite svoju ulaznicu za Jugoslovensku školu komunizma i ovim putem nam pomognite da izgradimo Revolucionarni komunistički savez. Prijavite se na školu! Živjela internacionala!" pozivaju. 

Ovaj plakat primijetio je i Kristijan Selak s Hrvatskog katoličkog sveučilišta koji je taj plakat i objavio na Facebooku. ''Zahvalan sam svim hrvatskim braniteljima što smo pobijedili komunizam kako bi svatko mogao slobodno pohađati edukacije prema vlastitom nahođenju!'', prokomentirao je Selak ironično na društvenoj mreži.

>> FOTO U centru Zagreba osvanuo grafit: Netko, izgleda, nije zadovoljan aktualnom gradskom vlašću

1/8

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 15

AN
AnimaTor
09:59 15.10.2024.

Pa komunsti i danas " vladaju" Republikom Hrvatskom. Bivši komunisti ili njihovi komunistički sinovi vladaju Hrvatskom. Samo sto su se preobukli u neke druge "partije" HDZ , SDP...itd..itd.. komunizam je u republici Hrvatskoj još na vlasti.

N1
Neretva 1993
09:30 15.10.2024.

Ponalo postajemo S.Koreja,ali nećeš razbojniče!

IJ
ijurin
10:10 15.10.2024.

....navodno će predavanja biti u Političkoj školi u Kumrovcu. ....za njih preuređenje i ne treba. ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije