OSTAJE EKIPA VATROGASACA NA TERENU

FOTO Ugašen je požar u Dravi Internationalu

Osijek: Pogled iz zraka na požar koji je ponovno izbio u tvonici Drava Internacional
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/25
07.08.2024.
u 21:27

Na istom je mjestu 4. listopada prošle godine izbio požar velikih razmjera i s teškim posljedicama, njegovo gašenje trajalo je danima.

Ugašen je požar koji je u srijedu oko 15 sati buknuo na prostoru tvrtke za preradu i skladištenje plastike „Drava International“, potvrdio je Hini u srijedu navečer načelnik Stožera civilne zaštite Grada Osijeka Dragan Vulin, zamjenik osječkog gradonačelnika.

"Nema više niti izdimljavanja, požar je ugašen oko 18 sati, ali će do jutra na požarištu ostati dežurna ekipa vatrogasaca kako ne bi došlo do ponovnog zapaljenja", kazao je Vulin. Naveo je da je u gašenju požara sudjelovalo 111 vatrogasaca s 30 vozila iz 15 postrojbi. Potvrdio je također da nije bilo ozlijeđenih osoba te da je vjetar gusti crni dim nosio na nenaseljeno područje.

"Izdimljavanje nije dugo trajalo i radi se o nenaseljenom prostoru na koji je vjetar usmjerio dim tako da ni tu nema nekih posljedica po ljudsko zdravlje, zaključio je Vulin. Na istom je mjestu 4. listopada prošle godine izbio požar velikih razmjera i s teškim posljedicama, njegovo gašenje trajalo je danima.

FOTO Dramatični prizori iz zraka: Pogledajte požar i gusti dim u pogonu Drave Internacional

Osijek: Pogled iz zraka na požar koji je ponovno izbio u tvonici Drava Internacional
1/25
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
12:26 08.08.2024.

Tvrtka bi se trebala zvati Strava nacional.

GN
gnoj
09:05 08.08.2024.

Kada imaš viška smeća samo ga zapali i problem riješen !

PO
Poganec
22:16 07.08.2024.

Gdje taj Anusic Danas sa svojim izjavama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije