teško ozlijeđen

FOTO Vatrogasna intervencija kod Rovinja: Muškarac ispao iz automobila nakon udara

Nesreća
Foto: Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno
1/5
26.12.2023.
u 15:25

U intervenciju su malo iza 2 sata ujutro izašla dva vatrogasca i jedno vozilo, vršili su osvjetljenje i pomogli u izvlačenju automobila

U naselju Debeljuhi kod Rovinja nepoznati vozač u noći s nedjelje na ponedjeljak sletio je s ceste i pri tome se teško ozlijedio. Rovinjska policija oko 1:15 sati u noći zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći te su izašli na teren uz pripadnike JVP Rovinj koji su podijelili fotografije akcije. 

Do nesreće je došlo kada je 45-godišnjak izgubio kontrolu nad automobilom zbog neprilagođene brzine i udario u suhozid, nakon čega je ispao iz vozila, doznaje 24sata. Muškarac je teško ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u pulskoj bolnici.

U intervenciju su malo iza 2 sata ujutro izašla dva vatrogasca i jedno vozilo, vršili su osvjetljenje i pomogli u izvlačenju automobila.

VIDEO Neredi u Beogradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije