Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod cetingrada

FOTO/VIDEO Migrant upao u jamu duboku 12 metara, spašavali ga HGSS-ovci

Spašavanje kod Cetingrada
Foto: PU Karlovačka/HGSS
1/7
25.06.2024.
u 12:51

Mladiću je na mjestu događaja nakon uspješne akcije policije i HGSS-a pružena liječnička pomoć

Rutinski obilazak terena Postaje granične policije Cetingrad naglo je postao sve samo ne uobičajen kada su na području Šiljkovače pronašli četiri strana državljanina od kojih je jedan upao u jamu duboku 12 metara.

Incident se dogodio u ponedjeljak poslijepodne, a granična policija ubrzo je pozvala pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja zbog stručnosti koju je situacija zahtijevala, priopćili su iz PU karlovačke.

Zajedničkom akcijom spašavanja policajci i HGSS-ovci uspjeli su izvući mladića koji se srećom zaustavio na pet metara dubine. Na mjestu događaja mu je pružena prva pomoć prije no što je prevezen na daljnji liječnički pregled.

Preostaloj trojici stranih državljana nije bila potrebna medicinska pomoć te su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, a kamo će biti prevezen i ozlijeđeni mladić po otpustu iz zdravstvene ustanove.

VIDEO HGSS-ovci spašavali migranta iz jame

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije