NEUGODNO

FOTO/VIDEO Nagla promjena vremena na Lošinju iznenadila turiste: 'Ručnici i stolice letjeli su po kampu'

Promjena vremena na Malom Lošinju
Foto: Borna Filić
1/6
20.07.2024.
u 10:52

Prema aplikaciji Lightning Maps, otok je zabilježio 40-ak udara munje po minuti

Kao što su meteorolozi najavljivali, vikend je donio promjenu vremena u veći dio zemlje. Dok je Zagreb poplavio u noći s petka na subotu, na Jadranu je nevrijeme počelo nešto kasnije.

Nagla promjena vremena iznenadila je brojne turiste na Lošinju, pa tako i Hansa iz Njemačke koji ljetuje u kampu Čikat. Kako nam je kazao, oluja je stigla oko 8:30 te u roku nekoliko minuta temperaturu spustila s 29 na 19 stupnjeva Celzijevih. 

"Ludo je bilo, ljudi nisu bili spremni, dosta njih je iznenadilo. Sjenice, ručnici, stolice, sve je to letjelo po kampu, najgore je bilo redovima prema moru. Puno udara munje, prema Lightning mapsu je bilo 40-ak u minuti. Kiša i dalje pada, još nekih dva sata će padati. Velika količina je pala u kratkom roku, i osjetno je zahladilo. Doslovno frižider" komentirao je Hans.

VIDEO Nagla promjena vremena na Lošinju

 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar gusjenica
gusjenica
12:07 20.07.2024.

Dakle, neistina je da je promjena vremena došla iznenada ili ne najavljeno. Istina je da to nije bilo nikakvo nevrijeme. Živim u blizini Čikata i sretan sam što je došlo do promjene. Žao mi je da je palo pre malo kiše, želimo još.

NJ
njofra51
10:23 20.07.2024.

Iznenadilo: u vremenu mobitela i instant vremenske prognoze i modernih besplatnih vremenskih radara.

Avatar Žuti
Žuti
09:48 20.07.2024.

Iznenadilo: u vremenu mobitela i instant vremenske prognoze i modernih besplatnih vremenskih radara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije