VATRA POD KONTROLOM

FOTO/VIDEO Požar na Visu gasilo 28 vatrogasaca: Buknuo je deponij, zapalilo se smeće zbog velike vrućine

Požar na Visu
Foto: Čitateljica
1/4
07.08.2024.
u 12:33

"Cijelu noć bilo je angažirano 28 vatrogasaca i osam vozila koji su požar stavili pod kontrolu, ali ga nisu ugasili", rekli su Hini viški vatrogasci.

Požar koji je sinoć izbio na odlagalištu otpada kod tvrđave Fortice na Visu, u srijedu ujutro stavljen je pod kontrolu, ali nije još ugašen, izvijestio je viški DVD. "Cijelu noć bilo je angažirano 28 vatrogasaca i osam vozila koji su požar stavili pod kontrolu, ali ga nisu ugasili", rekli su Hini viški vatrogasci.

Požar je buknuo u reciklažnom dvorištu na Visu sinoć oko 21:30. To odlagalište nije blizu naselja i vatra nije ugrozila kuće. Zapovjednik DVD-a Komiža Milutin Mardešić izjavio je za Hrvatski radio da se pretpostavlja da je zbog velike vrućine došlo do samozapaljenja smeća.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogled iz zraka na zloglasni Goli otok: Bijeg odavde je nemoguć, tijela bi odmah progutalo more

Požar na Visu
1/26
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije