NA A4

FOTO Zapalio se automobil kod Popovca, HAK upozorava: 'Molimo vozače za oprez'

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/2
09.09.2024.
u 10:54

HAK je izvijestio vozače o požaru na vozilu te upozorio da tom dionicom prolaze s oprezom

Velika buktinja nastala je jutros na A4 kod Sesvetskih sela, nakon što se automobil zapalio tik prije skretanja za Popovec. Crni gusti dim šikljao je uz cestu na predjelu gdje su radovi, a policija nam je potvrdila kako nije bilo ozlijeđenih.

HAK je izvijestio vozače o požaru na vozilu te upozorio da tom dionicom prolaze s oprezom. ''Požar na vozilu na čvoru Popovec na kolniku u smjeru Goričana. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h'', naveli su, a čini se kako se zasad nisu stvorile veće gužve. 

Jutros se inače zapalio i kamion Čistoće na zagrebačkom Bukovcu. Dojavu o požaru oko 7.40 sati potvrdila nam je i zagrebačka policija, navodeći kako nije bilo ozlijeđenih te je požar u potpunosti ugašen. Najvjerojatnije je došlo do kvara na vozilu, objasnili su, a ne zapaljenja otpada kojeg su radnici prikupljali u jutarnjim satima.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije