NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Zapalio se kamion Čistoće na Bukovcu: Dim sukljao u vis, građani gledali što se događa

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/3
09.09.2024.
u 09:41

Zagrebački Holding pak navodi kako se zapalio tovarni dio kamiona, pa su pozvali korisnike da ne bacaju predmete koji su zapaljivi

Crni gusti dim mogao se vidjeti kako izlazi iz kamiona Čistoće koje se zapalilo jutros na zagrebačkom Kozjaku. Na mjesto su brzo stigli i vatrogasci te policija, a građani su zabrinuto gledali što se događa, dok su zaposlenici Čistoće koji su vozili kamion stajali ispred vozila i čekali pomoć.

Vatra se širila kako je vrijeme odmicalo, dok su građani pomno pratili što se događa, vidljivo je i na snimci koja nam je stigla. Međutim, s dva vatrogasna vozila zagrebački vatrogasci ubrzo su požar i ugasili. 

Dojavu o požaru oko 7.40 sati potvrdila nam je i zagrebačka policija, navodeći kako nije bilo ozlijeđenih te je požar u potpunosti ugašen. Najvjerojatnije je došlo do kvara na vozilu, objasnili su, a ne zapaljenja otpada kojeg su radnici prikupljali u jutarnjim satima. Zagrebački Holding pak navodi kako se zapalio tovarni dio kamiona, pa su pozvali korisnike da ne bacaju predmete koji su zapaljivi. 

''Jutros oko 8 sati došlo je do zapaljenja tovarnog dijela kamiona Čistoće, a požar je intervencijom Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba ubrzo nakon toga stavljen pod kontrolu. U požaru nema ozlijeđenih osoba. Uzrok požara utvrdit će policija koja će provesti očevid. Pozivamo građane da u komunalni otpad koji se sakuplja na kućnom pragu ne odlažu predmete koji mogu izazvati požar, što se posebice odnosi na baterije koje se nalaze u mnogim uređajima, poput igrački i slično. Zapaljivi i opasni otpad potrebno je odložiti u reciklažna dvorišta'', poručili su u odgovoru. 

POVEZANI ČLANCI:

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije