Fotografija hrane vrijedne 70 eura iz Njemačke izazvala buru komentara: Potrošim 50 čim uđem u dućan

Košara hrane
Foto: Pixabay
1/2
25.09.2023.
u 16:22

Jedan je korisnik iz Njemačke podijelio fotografiju hrane iz košarice na koju je potrošio 70 eura. Količina hrane zapanjila je korisnike hrvatskog kanala na Redditu.

Košarica hrane koju je postavio korisnik Reddita iz Njemačke izazvala je buru komentara na hrvatskom kanalu te društvene mreže. Korisnici iz Hrvatske svi su redom iskazali čuđenje količinom hrane koju je u Njemačkoj moguće kupiti za 70 eura. Kažu kako to u Hrvatskoj ni blizu nije moguće u toj količini. Svi se žale na visoke cijene hrane u Hrvatskoj.

'Kod nas platiš 50€ samo da ušetaš u dućan', 'Kod nas 70 eura u trgovini traje prvih 5 metara', 'U Hrvatskoj za 70€ kupiš novčanicu od 50€, najsmoskuplji', 'Baš sam jučer o ovoj temi sa kolegicom pričala, moja mama živi u belgiji i ona tamo može naći hrvatske proizvode po manjim cijenama nego kod nas', samo su neki od komentara. 

This is 70 euros worth or food in Germany 🇩🇪
byu/prateci_bokal incroatia

VEZANI ČLANCI 

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
16:29 25.09.2023.

evo ja za 70€ u Njemačkoj kupija rabljeno auto i Njemac mi ga do vrha napunija sa onin boljin Dizel-gorivom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije