Na sjeveru pariza

Francuska policija ubila muškarca koji je naoružan trčao prema policijskoj stanici

francuska policija, pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.01.2016.
u 13:05

Muškarac je vikao "Bog je velik", u ruci je imao nož, a nosio je i eksplozivni pojas, no kasnije se utvrdilo da je bio lažan

Francuska policija ubila je muškarca koji je naoružan trčao prema policijskoj postaji na području Goutte-d'Or na sjeveru Pariza, javlja AFP. 

Muškarac je vikao "Bog je velik", u ruci je imao nož, a nosio je i eksplozivni pojas. Policija je poslije utvrdila kako je samoubilački pojas bio lažan. 

Očevici kažu kako je policija ispalila dva ili tri hica u muškarca. 

Napadač je nasilno htio ući u policijsku postaju 18. arondismana u sjevernom Parizu, području na koje je Islamska država najavila svoje udare nakon terorističkog napada u studenome.

"Prema riječima kolega, napadač se htio raznijeti", kazao je policijski sindikalni izvor. "Vikao je 'Alah je velik', a žice su mu virile ispod odjeće. Zbog toga je policajac otvorio vatru na njega", dodao je.

Po riječima dviju svjedokinja, policajci su prvo povikali u pravcu napadača, koji je na to počeo trčati prema njima, nakon čega su ga policajci ubili.

Incident se dogodio na godišnjicu pokolja u francuskom satiričnom časopisu Charlie Hebdo.

>> Prva godišnjica napada na Charlie Hebdo: Francuska odaje počast žrtvama

Komentara 35

Avatar mojrodjo
mojrodjo
13:10 07.01.2016.

i eto njega s bogom. tako sa svim njegovim istomisljenicima

XX
xxx008
13:10 07.01.2016.

ha kakav jadnik,sad si ti kod svog boga pa uzivaj u djevicama seljačino!

Avatar Azriel
Azriel
13:09 07.01.2016.

E na kojem jeziku je vikao Bog je velik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije