OPTUŽBE IZ BIH

Generali iz akcije Bljesak uoči sastanka s Plenkovićem: 'Ovo je velika geopolitička igra'

N1
12.08.2021.
u 10:58

Miljavac je novinarima rekao i da su se manje-više svi generali odazvali pozivu Vlade

Generali iz akcije Bljesak sastaju se danas s premijerom Plenkovićem zbog optužbi iz BiH.

Domazet-Lošo i Miljavac komentirali su optužbe za N1.

"Tek kad vidimo, znat ćemo što treba odgovoriti. Mislim da admiral zna što treba odgovoriti jer je on planer operacije", rekao je Lošo novinarima.

Na pitanje brinu li ga optužbe iz susjedne zemlje, Lošo kaže: "Kakva zabrinjavanja, ostavite ta pitanja! Pitanje je hoće li se politika postaviti na pravi način, ovo je malo veća geopolitička igra. Mi živimo u vremenima kad se ruši jednopolarni svijet i stvara višepolarni. Europa je davno izgubljena!"

"Na hipotetička pitanja neću više odgovarati, to je moguće poslije sastanka", rekao je.

"Svako tko je na optužnici imat će nešto reći. Ne mogu ništa očekivati. Očito će biti neka procedura, vidjet ćemo koja. Ne očekujem ništa, to je sve na brzinu došlo, ovisno što piše u optužnici, većina će odlučiti što će biti", govori Miljavac.

Na pitanje jesu li ove optužbe političke, Miljavac kaže: "Dugo sam u cijeloj priči, od devedesete, malo je stvari koje nisu političke."

Miljavac je novinarima rekao i da su se manje-više svi odazvali pozivu Vlade.

Komentara 19

BA
bardonkaldian
11:44 12.08.2021.

Ništa od navodne velike dramaturgije, i Lošo drami. Jednostavno, Muslimani i Srbi se dogovorili kako da, svaki iz svojih interesa, pokušava podriti RH. I od svega- ništa, budući da je RH za EU prevažna, a RS i BH- nevažni.

DU
Deleted user
11:59 12.08.2021.

To je ta nasa mlaka politika gdje zivimo od danas do sutra, a srpska propaganda radi od 0-24h

IK
ikbmibm
11:53 12.08.2021.

BiH je drzava pod međunarodnim protektoratom,Nemaju ni Vrhovni sud ,a o pravosuđu je sve kazala EU .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije