UDRUGA OBJAVILA OTVORENO PISMO

Slučaj u Osijeku: Ginekolog nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice i dalje radi

29.08.2024.
u 12:16

– Dok nije pravomoćno osuđen, on ne smije trpjeti nikakve sankcije u odnosu na kazneno-pravnu odgovornost. Ni mjera zabrane rada, tako, nije pravomoćna – komentira nam pravni stručnjak Branko Šerić

Komentara 2

Avatar kozorog
kozorog
14:34 29.08.2024.

biti liječnik ne znači po defaultu da si dobra osoba, samo da si u nečemu valjda stručan. pa eto, i dalje im vi dižite plaće, davajte beneficije, nemojte im kontrolirati porijeklo imovine niti što sve imaju, i otkud im novac za to. rade vrlo malo, čast izuzecima. nekako je stao medijski spin da smo ostali bez liječnika, ne idu više tako van naveliko, jer su svi svjesni da se vani radi, zaradi pristojno, ali nema tolkih beneficija i rad se mjeri. nema gableca od 2 sata, niti rad s pacijentima manje od 3 sata kao kod nas. još jednom, čast izuzecima, divnim ljudima kojima struka liječnika nije poremetila razum i odnos prema čovjeku.

VI
Vikar
14:29 29.08.2024.

HR sudstvo što češ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije