Glavni haaški tužitelj susreo se s Jadrankom Kosor

bramm-test
Reuters
28.09.2009.
u 15:59

Kamen spoticanja ostaje dio važnih dokumenta iz vojno-redarstvene operacije Oluja, traženih i zbog suđenja generalima Gotovini, Čermaku i Markaču.

Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz odradio je susret s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor u sklopu svojega redovitog radnog posjeta posvećenog otvorenim pitanjima u suradnji Hrvatske i ureda haaškog tužitelja. 


   
Glavni tužitelj Međunarodnog suda u Haagu u ljetošnjem je izvješću Vijeću sigurnosti UN-a iznio kako je Hrvatska prikladno i pravodobno odgovorila na većinu zahtjeva za suradnju. Kamen spoticanja ostaje dio važnih dokumenta iz vojno-redarstvene operacije Oluja, traženih i zbog suđenja generalima Gotovini, Čermaku i Markaču. U prvom redu tu su topnički dnevnici.

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
17:02 28.09.2009.

tartufo pun ti je zadar vlaha , imaju i svoje tradicionalne \"večeri\" , a i raspitaj se malo za svoje poreklo mislim da bi otkrio mnogo toga zanimljivog !

ZL
zlatka
17:44 28.09.2009.

Ako su za optužnicu ključni topnički dnevnici na temelju čega je podignuta optužnica. Ovo u Haagu me podsjeća na suđenje Zagorcu, nema dijamanata, navodni oštećeni tvrdi da dijamante nikd nije dao generalu no sud donosi presudu na temelju iskaza jednog kriminalca i kriminalčeve prijateljice.

BT
bili-tartuf
16:15 28.09.2009.

pa neka i \"buducí precednik\"-Josipovic´...izmisli i graficki nacrta sa vodenim bojcama...., isto ka i onih 75% dokumenta, cá ih je Mesic´preda u Haag,..., ka di je problem ??...mozda u tome cá su vlahi-Serbi, tradicijonalno po 1000 put....zbrisali ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije