Ayatollah ističe

Glavni vođa Irana naziva američke optužbe beznačajnima

'EDITORS\' NOTE: Reuters and other foreign media are subject to Iranian restrictions on their ability to report, film or take pictures in Tehran.    Iran\'s Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei gestu
'STRINGER/IRAN'
15.10.2011.
u 16:25

Američke optužbe naziva nevažnima i beznačajnima, a uz njega se oglasio i ministar vanjsih poslova.

Iranski glavni vođa Ayatollah Ali Khamenei osvrnuo se na subotnje američke izjave da su dvojica Iranaca pokušala ubiti ambasadora Saudijske Arabije, izjavivši da su ove optužbe beznačajne.

- Nevažne i beznačajne optužbe su podignute protiv nekoliko Iranaca u Americi koja je pretvorena u izgovor da se Islamsku Republiku predstavi pobornikom terorizma - izjavio je Khamenei u zapadnoj pokrajini Kermanshaha. -Rekli su da smo željeli izolirati Iran, ali su oni ti koji su izoliral sami sebe - izjavio je.

Ministar vanjskih poslova Ramin Mehmanparast izjavio je da su američke optužbe lažne i neutemeljene.

- To je komedija koju je proizvela Amerika. Odnos između Irana i Saudijske Arabije uvijek je bio baziran na uzajamnom poštovanju i ne može biti oštećen na temelju neosnovane tvrdnje - izjavio je Mehmanparast.

Ključne riječi

Komentara 356

OB
-obrisani-
00:32 17.10.2011.

S-300 je zastarjeli model , zar ne?

RE
@rea
18:45 15.10.2011.

\"Vođa Islamske revolucije\". Tako ga oslovljavaju na bosnian.irib,ir. Oni valjda znaju.

OB
-obrisani-
00:17 17.10.2011.

Bila je lasta sinoć sa Iglom i danas dopodne Sad će ona svaki čas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije