do 2030. će nestati

Hit na internetu fotografija s Korčule: 'Ovo je pravi dokaz globalnog zatopljenja'

Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
19.08.2023.
u 10:51

Pojedinci na Facebooku smatraju da su cijene toliko visoke da će ovakvo donje rublje biti odraz naše financijske situacije.

Na jednoj kući na Korčuli netko je postavio natpis "Dokaz globalnog zatopljenja" kao dokaz je objesio donje rublje i njegov izgled od 1900. godine. Prikazano je kako će se rublje smanjivati do 2030. godine, a tada će, kako predviđa osoba koja je postavila ovo djelo, potpuno nestati.

Fotografiju su objavili na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a ubrzo je izazvala brojne reakcije i postala viralni hit. Brojni korisnici su odlučili komentirati fotografiju. Pojedinci smatraju da su cijene toliko visoke da će ovakvo donje rublje biti odraz naše financijske situacije.

 

 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kamene kugle iz Bosne: Nitko ne zna kako su nastale, a privlače ljude iz cijeloga svijeta

Komentara 1

LA
lajh1985
11:30 19.08.2023.

moze biti samo obrnuto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije