'Imam puno informacija'

Gordan Maras: Uvjeren sam da će novi premijer biti Zoran Milanović

Gordan Maras
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/2
09.12.2015.
u 23:39

Također je rekao da misli da će već sljedeći tjedan biti konstituiran Sabor

Goran Maras, SDP-ov tehnički ministar poduzetništva i obrta, rekao je večeras u emisiji Otvoreno na HTV-u da će Zoran Milanović biti novi premijer.

– Premijer i mandatar će biti onaj koga predloži koalicija Hrvatska raste, odnosno aktualni premijer Zoran Milanović. Ja sam u to uvjeren – rekao je Maras.

Također je rekao da misli da će već sljedeći tjedan biti konstituiran Sabor, a na pitanje ima li konkretne informacije o konstituiranju Sabora odgovorio je da ima puno informacija.

– Mislim da će već sljedeći tjedan vjerojatno biti sjednica Sabora, da ćemo se konstituirati i da ćemo nakon toga vrlo brzo dobiti koaliciju koja će dobiti povjerenje i da će nova vlada biti formirana te da ćemo krenuti u proces izrade novog proračuna – rekao je Maras.

Dodao je da je bitno da se vlada posloži što prije, a građanima je poručio da će, što god se dogodi, hrvatska vlada funkcionirati i ispunjavati svoje obveze.

>> Milanović otkazao posjet nosaču zrakoplova kako bi pridobio neodlučne zastupnike

>> 'Karamarkovi najbliži suradnici razmišljaju o tome kako će sutra pravosuđe raditi'

Komentara 100

PR
Prdomet
23:47 09.12.2015.

Kotacic je uvjeren??? Bas me nasmijao!!!

PR
Prdomet
23:51 09.12.2015.

Sigurno im gori pod nogama dok je Kotacic opet dobio pravo glasa od Zokija!

Avatar Idler 3
Idler 3
23:50 09.12.2015.

Gorane ja mislim kak je Zemlja ravna ploča al mi se svi podsmjehivaju >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije