rastu cijene

Gorivo od utorka opet poskupljuje

Gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.05.2015.
u 15:49

Benzin će biti skuplji sedam lipa po litri, a dizel za četiri lipe

Komentara 31

DU
Deleted user
16:15 02.05.2015.

Priblizavaju se razno-razni praznici,a i godsnji odmori dolaze polagano,pa se pljackasi dali na posao,treba sto vise turiste opljackati i sto vise Hrvatski turizma unazaditi,i upropastiti,zaista jadno...................

OB
ObrenM
16:29 02.05.2015.

Ne ide mi u glavu,da ovakove lazove moze netko voliti.Umjesto obecane ostavke Doncic je povecao trosarinu uz napomenu,da gorivo u Europi nece poskupljivati.U bivsim Jugoslavijama i u novoj Hrvatskoj nije se dogodilo da u mjesec dana bude ovoliki skok cijena.Ocekivajmo,da ce sad doci nova nebuloza iz vlade,kako ovo povisenje nebi trebalo uticati na porast cijena u prijevozu hrani i ostalom.Bar da saznamo dan izbora,pa da odbrojavamo unatrag,ako do njihovog odlaska vise ista ostane za novu vladu.

Avatar keunen
keunen
16:43 02.05.2015.

turistička sezona je počela...hrvati će voziti aute po najvećim cijenama goriva u eu, a primanja su i dalje daleko od eu.. nije nikakav problem upravljati ovom državom; dižeš porez, trošarine, cijene usluga i proizvoda...sve po narodu... cijene u trgovačkim lancima samo rastu, svaki mjesec o,50 do 1,0kn po proizvodu...a kvaliteta i dalje upitna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije