ANKETA

Gotovo 60 posto građana smatra da Timov tim ne funkcionira

Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.03.2016.
u 19:40

Zanimljivo je da u sličnom postotku od oko 20 posto i birači HDZ-a i birači Mosta Vladu smatraju neuspješnom

Gotovo 60 posto građana koji su sudjelovali u anketi RTL-a smatra da tim premijera Tihomira Oreškovića ne funkcionira.

Funkcioniranje Vlade 58 posto ispitanika smatra potpuno ili uglavnom neuspješnim, a da suradnja Domoljubne koalicije, Mosta i premijera funkcionira osrednje ocijenilo je 28 posto ispitanika. Kao uspješnu vidi je gotovo 10 posto, dok se još nije odlučilo ili zasada ne zna nešto više od 5 posto ispitanika.

Zanimljivo je da u sličnom postotku od oko 20 posto i birači HDZ-a i birači Mosta Vladu smatraju neuspješnom, dok ju potpuno, uglavnom ili osrednje uspješnom vidi njih oko 70 posto

Kao krivca za loše funkcioniranje gotovo 40 posto ispitanika istaknulo je premijera, 33 posto HDZ, a 16 posto Most. U prvih pet krivaca vidimo ušla je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, ali u značajno manjem postotku.

>> Šef BUZ-a napao Most i Oreškovića: 'Vole fotelje, mi smo krivi'

>> Tko će prekinuti noćnu moru ili skrivenu kameru?

Komentara 93

KT
Kolo_Tg
19:54 05.03.2016.

zasto ove ankete nikad ne obuhvate hrvate kad smo vec vecina u svojoj drzavi

BR
brojevi
20:48 05.03.2016.

Sjetimo se prošle Vlade koja je nakom poćetne euforije vegetirala tri godine. RH kao teški bolesnik zahtjeve preciznu dijagnozu i učinkovitu dugotrajnu terapiju za uspješno ozdravljenje. Nestrpljivosti i proizvoljnim paušalnim ocijenama *nezavisnih* anketnih angencija o učinkovitosti Vlade nema mjesta dok ne sažive najavljene reforme. Znamo jako dobro kome i ćemu ovakove ankete služe.

Avatar emilsalis
emilsalis
20:24 05.03.2016.

Bice bolje Tim je Ok covek !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije