BOJAN V. (43) DOBIO 10 MJESECI ZATVORA

'Govno šiptarsko, pišat ću gdje hoću jer je ovo moj grad! Ja sam BBB i ubit ću te smrdljiva šiptarčino!'

Sisak: Noć u parku na Šetalištu Vladimira Nazora
Nikola Cutuk/PIXSELL
30.08.2024.
u 08:20

Nastojao sam svoj život dovesti u red. Često sam u kontaktu s ljudima druge nacionalnosti koji se bave folklorom, a i sada sam u zatvoru s dva Albanca. Ispričavam se još jednom zbog onog što sam napravio - branio se Bojan V.

- Kriv sam za to za što me teretite i zbog toga se kajem. To što sam počinio, splet je glupih okolnosti koje su se dogodile i moje potpuno nepotrebne reakcije na te okolnosti. Tog sam dana bio pod utjecajem alkohola, a 14. lipnja 2023. sam izašao iz zatvora, nakon što sam izdržao kaznu. Nakon izlaska iz zatvora pa do ovog događaja, uredno sam živio, nisam ulazio u nikakve sukobe, radio sam, nisam konzumirao alkohol i droge.... Nastojao sam svoj život dovesti u red. Često sam u kontaktu s ljudima druge nacionalnosti koji se bave folklorom, a i sada sam u zatvoru s dva Albanca. Ispričavam se još jednom zbog onog što sam napravio - branio se Bojan V. (43), kojeg se teretilo za prijetnju počinjenu iz mržnje, zbog čega je i osuđen na 10 mjeseci zatvora.

Prema optužnici Bojan V. se teretio da je 10. veljače 2024. u 12.50 na Trgu bana Josipa Jelačića 15 prvo urinirao u dvorištu na toj adresi, zbog čega mu je prišao A. K., suvlasnik obližnje biljne ljekarne koji ga je upitao što radi.

- Pišam i pišat ću gdje hoću, ovo je moj grad! - odgovorio mu je Bojan V. A. K ga je nakon toga upozorio da u blizini ima hotel Dubrovnik, Gradsku kavanu i javni WC, nakon čega mu je Bojan V., navodilo se u optužnici, svjestan da je A. K. Albanac, zbog  netrpeljivosti prema Albancima, počeo vikati:

POVEZANI ČLANCI:

- Kaj ti hoćeš? Dotepenci! Dobro znam koji si! Odi u Kosovo, Albaniju, Šipac smrdljivi! Govno šiptarsko, j.... ću ti mater šiptarsku! Ubit ću te Šiptaru, ja sam BBB i sad ćeš imati sve BBB  iza sebe koji će te naći i ubiti smrdljiva šiptračino! A. K. je nakon te salve uvreda i prijetnji  uzeo mobitel kako bi pozvao policiju, no Bojan V. je krenuo prema njemu, a kada je iz ljekarne izašla jedna žena, Bojan V. joj je u više navrata kazao da je "albanska kurva". Nastavio je  prijetiti i A. K., vrijeđajući ga da je "smrdljivi šiptar" te prijeteći da će ga ubiti. Bojanu V. je olakotnim cijenjeno priznanje, kajanje, isprika i činjenica da je bio alkoholiziran. Otegotnim mu je cijenjeno što je višestruko osuđivan i zbog djela s elementima nasilja.

Ključne riječi

Komentara 15

MO
modovisisajteMaraschino
08:39 30.08.2024.

"Što je dopušteno Jupiteru, nije dopušteno volu" kaže stara latinska izreka.

AR
arwin
09:27 30.08.2024.

S četrdeset i nešto vikati "ja sam BBB" ...?! Strašno, jadni li mu roditelji...imat tako nešto doma.

ZZ
Zo-ZG
11:10 30.08.2024.

Nije dobar ni za sebe ni za društvo u kojem živi. Tuga od života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije