vjeroučiteljica

GPS-om otkrio da mu se žena seksa s učenikom (16)

amie lou neely
Američka policija
14.11.2012.
u 17:24

Amie Lou Neely (38) iz Stuarta ulovljena je dok se seksala sa stranim učenikom koji je kod nje i supruga bio udomljen u sklopu programa međunarodne razmjene studenata

Učiteljica jedne kršćanske akademije na Floridi uhićena je u nedjelju nakon što je njezin sumnjičavi muž pomoću GPS signala na mobitelu razotkrio da ga vara sa 16-godišnjim učenikom.

Amie Lou Neely (38) iz Stuarta ulovljena je dok se seksala sa stranim učenikom koji je kod nje i supruga bio udomljen u sklopu programa međunarodne razmjene studenata, piše USA Today.

Nastavnica je nakon privođenja za pohotu okrivila krizu srednjih godina i mladića koji je od nje, tvrdi, stalno tražio seks. Dok Amie tvrdi da se u aferu upustila misleći da će je mladić nakon nekog vremena prestati gnjaviti, on je policiji ispričao da su se njih dvoje u nekoliko navrata nalazili izvan njene kuće te da su u tim prilikama stupali u seksualne odnose.

Vjeroučiteljici slijedi optužba za seksualni napad, a uz kauciju od 15.000 dolara puštena je da se brani sa slobode.

>>Nakon 20 godina službe učitelj silovao 7-godišnjakinju

Komentara 44

VO
vordag
20:27 14.11.2012.

I sad se vadi na tog klinca, maloljetnika. Stvarno prava učiteljica vjeronauka, nema šta.

OB
-obrisani-
17:47 14.11.2012.

Nadam se da je bila dobra učiteljica i da je mladiću učvrstila vjeru.

GO
gogo74
20:12 14.11.2012.

to je ok.zašto nije bilo takvih vjeroučiteljica kad sam ja imao 16?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije