ZBOG POVOLJNE SITUACIJE

Građane iznenadio Stožer: Ukinut broj 113 na koji su mogli postavljati pitanja epidemiolozima

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
27.07.2020.
u 16:01

Do sada je u Hrvatskoj zabilježeno 4.881 slučajeva zaraze i 139 smrtnih slučajeva.

Nacionalni stožer civilne zaštite uveo je početkom epidemije koronavirusa u Hrvatskoj broj 113 na koji su zabrinuti građani mogli postavljati pitanja epidemiolozima i drugim stručnjacima. 

Kako navode na stranicama HZJZ-a, zbog epidemiološke situacije u zemlji broj 113 stavljen je u mirovanje, a pozivi na njega će biti usmjereni na broj 112.

- Pozivni centar 113 više nije u funkciji, sve informacije vezane uz koronavirus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr - navodi se u priopćenju Stožera. 

Podsjećamo, danas su zabilježena 24 nova slučaja koronavirusa, a do sada je u Hrvatskoj zabilježeno 4.881 slučajeva zaraze i 139 smrtnih slučajeva. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije