Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavljeni radovi

Gradilište zamrlo, ne zna se kada će NTL otvoriti supermarket

radnik03
kristina štedul fabac/pixsell
30.07.2010.
u 16:07

Pročelnik Rakočević kaže da je sva roba već u prodavaonici, a treba urediti okoliš, za što su izvođačima potrebna tri radna dana.

Gradilište prodajnog centra Narodnog trgovačkog lanca u Dugoj Resi zatvoreno je do ponedjeljka. Nakon što je zbog tehničkih razloga odgođeno za jučer najavljeno otvorenje, u petak se dogodila tragedija u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji radnik iz Koprivnice. Radio je za varaždinsku tvrtku HBS, a poginuo je za postavljanja rasvjetnog tijela. Radnici, koji su tijekom vikenda treba završiti uređenje okoliša, poslani su kućama. Kada će Narodni trgovački lanac u Dugoj Resi otvoriti svoja vrata kupcima, ne znaju ni investitori. 

– Zasad nemamo službenih informacija o otvaranju našeg trgovačkog centra – bilo je sve što nam je rekla voditeljica marketinga Renata Šimec, u NTL-u zadužena za medije. Pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje u Dugoj Resi Mladen Rakočević kaže da ni u Gradu nemaju informaciju o novom datumu otvorenja trgovačkog centra. 

– S obzirom na to da je sva roba već u supermarketu, ne vjerujem da će se otvorenje puno oduljiti. Radovi bi se trebali nastaviti u ponedjeljak. Ostalo im je još samo uređenje okoliša, za što im trebaju tri dana. Najavljeno otvaranje za 30. srpnja odgođeno je zbog tehničkih razloga, a onda se dogodila i teška nesreća pa se sve dodatno zakompliciralo. Grad je podupro otvaranje novog centra, jer su u pitanju artikli domaćih proizvođača – kazao je Rakočević. Otvorenje je bilo odgođeno zbog prigovora stanara obližnjih zgrada, koji su negodovali zbog blizine plinskog spremnika i prometnice koja bi zbog te investicije sada trebala biti nešto uža. 

– Ne znam zašto se stanari nisu bunili ranije, nego kad je tehnički pregled pokazao da je sa spremnikom sve u redu. Nema nikakve opasnosti, ali bez obzira na to, u NTL-u su ga odlučili premjestiti na drugu lokaciju – dodao je dugoreški pročelnik Mladen Rakočević.

Komentara 1

FR
frenky10
13:03 31.07.2010.

Da li je pročelnik Rakočević siguran da su riješeni svi vlasnički odnosi na zemlji gdje se otvara NTL?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije