U TURISTIČKOM OBJEKTU

Grk mobitelom snimao nagu djecu u Istri, zaštitar ga je uhvatio i zadržao do dolaska policije

Ilustracija
Foto: Pixabav
1/2
13.08.2024.
u 15:54

Muškarac je 12. kolovoza u večernjim sati uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu PU istarske, ističu iz policije

Grčki državljanin, 55-godišnjak, snimao je mobitelom nagu djecu u turističkom objektu na području Istre. Slučaj se dogodio 11. kolovoza oko 19.30 sati, a muškarca je zatekao zaštitar koji ga je i zadržao ga do dolaska policije. Policijska uprava istarska izvijestila je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad muškarcem kojeg sumnjiči da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

"Temeljem naloga nadležnog suda policija je obavila pretragu mobitela i vozila koje osumnjičeni koristi i pronašla materijal inkriminirajućeg sadržaja. Muškarac je 12. kolovoza u večernjim sati uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu PU istarske", ističu iz policije. 

 

GALERIJA Tko kaže da nema turista? Pogledajte prizore iz Zadra, gradski most premalen za sve posjetitelje
Ilustracija
1/17
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:52 13.08.2024.

Sad će mu naši, zbog prijateljskih skoro pa bratskih grčko-hrvatskih odnosa, izeći kaznu: Nemoj drugi put....Daj plati 100 eura...I to je to.... A zaboravit ćemo kako Grci tretiraju Hrvate . Na primjer , držali su u zatvoru, bez ikakovih dokaza, 16 mjeseci dubrovačkog kapetana Krista Laptala ...Nakon nekoliko godina Laptalo je umro od jada,sramote i šoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije