politička odgovornost

MOST kazneno prijavio Kirina: Sumnjaju u tešku krađu i pronevjeru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.06.2019.
u 15:57

Predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss sazvala je za danas sjednicu na kojoj će tražiti objašnjenje slučaja Palm, a virovitička oporba najavljuje da će inzistirati na političkoj odgovornosti Ivice Kirina

Politički tajnik Nikola Grmoja i Gradski vijećnik grada Virovitice Darko Lešković (Most) predali su u utorak kaznenu prijavu protiv Ivice Kirina zbog sumnje u pomaganje u počinjenju kaznenog djela teške krađe i pronevjere.

- Ako su te optužbe istinite, pokojni Siniša Palm je u svojstvu pročelnika Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice takva kaznena djela mogao počiniti samo uz saznanje i potporu gradonačelnika Kirina - smatra Mostov zastupnik Nikola Grmoja  te dodaje da postoji opravdana sumnja da je Kirin o svemu godinama obavještavan i znao, a njegova šutnja i prikrivanje ovih kaznenih djela pomaganje su u počinjenju istih.

Predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss sazvala je za danas sjednicu na kojoj će tražiti objašnjenje slučaja Palm, a virovitička oporba najavljuje da će inzistirati na političkoj odgovornosti Ivice Kirina. Podsjetimo, Siniša Palm je prošlog ponedjeljka pronađen mrtav pokraj Save.

Na sjednici će oporba i HDZ-ovi vijećnici imati priliku pitati gradonačelnika Kirina kako je moguće da su iz gradskog proračuna nestali milijuni te što je točno prethodilo smrti Siniše Palma, prenosi N1.

 

Komentara 4

DU
Deleted user
15:07 19.06.2019.

Grmoja - vani je sunčano i vruće - odmah traži ostavku Plenkovića i vlade .- on je kriv za to ???

NE
Neufanrn
18:08 18.06.2019.

HDZ je kriv sto postoji i sto Predsijednik USA vodi trgovinski rat sa Kinom i sto su Rusiji uvedene sankcije , ah skoro zaboravi HDZ je kriv sto je u Hrvatskoj bilo nevrijeme i padala tuca

KO
komar64
22:12 18.06.2019.

E i vas je dosta..kao neki lešinari...samo čekaju neku žrtvu...sterilni političari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije