NOVO SASLUŠANJE

Grmoja sazvao novu sjednicu Antikorupcijskog vijeća: 'Nema odustajanja unatoč udarima sa svih strana'

Zagreb: Odbor za Ustav o sjednici Antikorupcijskog vijeća
Patrik Macek/PIXSELL
11.10.2022.
u 09:24

Na saslušanje su pozvani Niko Dalić, Barbara Dorić, Darko Markotić, Ivan Krešić i Davor Mayer, ali i premijer Plenković te bivši ministar Ćorić

Predsjednik saborskog Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije Nikola Grmoja sazvao je novu sjednicu. Na prošloj sjednici saslušan je Dragan Kovačević, bivši čelnik Janafa i USKOK-ov optuženik. 

- Nema odustajanja unatoč udarima sa svih strana, nema povlačenja unatoč zastrašujućim izjavama premijera koji najavljuje istragu nad oporbom zbog Antikorupcijskog vijeća. Za idući utorak sam sazvao novo saslušanje na koje sam pozvao članove Uprave INA-a: Niku Dalića, Barbaru Dorić, Darka Markotića, Ivana Krešića i Davora Mayera, ali i premijera Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića koji su nadređeni članovima Uprave. Nastavljamo odlučno i fokusirano dok do kraja ne rasvjetlimo ulogu Vlade u korupciji, ali i veleizdaji oko gašenja sisačke rafinerije i preusmjeravanju hrvatske nafte u Mađarsku - objavio je Grmoja na Facebooku. 

Komentara 14

LL
lijepa_li si
10:43 11.10.2022.

vjerojatno se neće nitko odazvat. što je opet svojevrsna poruka i ostaje crv sumnje da nešto taje, da imaju pekmeza na rukama!

VI
vidum
12:49 11.10.2022.

Što je vama ljudi? Ostavite HDZ-ove poštenjačine na miru!

PO
potrebi
17:58 11.10.2022.

Bravo Nikola. Kakvo odustajanje, udari ti jače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije