DANAS U VEČERNJEM

Hasanbegović bez potpore desnog krila stranke, Plenković ga neće imenovati ministrom kulture?

Naslovnica 13.10.
Foto: VL
13.10.2016.
u 00:07

– Da sam na Plenkovićevu mjestu, Hasanbegovića ne bih ostavio za ministra i to ne zbog Europe, SDSS-a ili slično, nego samo zato što je Hasanbegović javno zahtijevao da on ostane ministar–- rekao nam je jedan HDZ-ov desni zastupnik i član Predsjedništva

Iako bi do srijede u Saboru trebala biti potvrđena nova Vlada HDZ-a i Mosta, još nije službeno poznato nijedno ministarsko ime.

Da nije lako odrediti 14 ljudi koji ulaze u Vladu (četvero ministara je Mostovih), a pretendenata ima barem tri puta više, iskusio je sada i Andrej Plenković.

U njegovu krugu čuje se da je sastavljanje Vlade vrlo bremenito, a izvor blizak Plenkoviću kaže da mu je jedna od težih odluka ona o sudbini ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

– Da sam na Plenkovićevu mjestu, Hasanbegovića ne bih ostavio za ministra i to ne zbog Europe, SDSS-a ili slično, nego samo zato što je Hasanbegović javno zahtijevao da on ostane ministar. Da ga Plenković ostavi za ministra, ispalo bi da mu se pokorio – rekao nam je jedan HDZ-ov desni zastupnik i član Predsjedništva.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Hitnoj tri godine za ustroj. Što će dotad biti s pacijentima?

>>Pet godina plaćao alimentaciju, a dijete nije njegovo

>>Njemici četiri dana bolnice naplatili 37.000 eura

>>Bruno Marić: Ne bojim se, sudit ću i dalje i vratit ću se u Split

>>Varaždin – turistu sve dostupno, ali nedostaje atrakcija

Foto: VLm

Komentara 171

CV
cvorak
21:00 12.10.2016.

Zasto bi se nesto dobro nastavilo???Hasanbegovic je "KRALJ"

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:04 12.10.2016.

Vidjet ćemo tko određuje ministra kulture, srpski manjinski vođa Milorad Pupovac ili hrvatski birači. Plenković je sam sebe doveo na tanak led, bez ikakve potrebe.

DU
Deleted user
21:05 12.10.2016.

Hasanbegovic ima i imat ce potporu onih hrvata koji cijene povijesne istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije