ministri složni

"HDZ nema zbog čega biti u strahu, ne bojimo se optužnice"

kosor, milinović (1)
Dino Stanin/PIXSELL
25.10.2011.
u 17:19

Ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković i ministar zdravstva Darko Milinović komentirali su moguću optužnicu protiv svoje stranke.

– Ne bojimo se! – rekao je HDZ-ov ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković Tportalu komentirajući moguću optužnicu protiv HDZ-a. Još uvijek vladajuću stranku Mladen Bajić, po svemu sudeći, uskoro bi mogao pozvati na odgovornost kao pravnu osobu i to zbog afere s izvlačenjem novca iz državnih tvrtki preko Fimi medije.

Da hadezeovci od toga ne strahuju, potvrdio je i ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Darko Milinović koji je odlučno kazao:

– Nema HDZ biti od koga i zbog čega u strahu.

Komentara 151

BE
beroggi
18:46 25.10.2011.

a kaj da kazi. ovako zaljubljeni sa slatkim osmjehom daleko od realnosti. kaj da kazu. a mozda je sutnja bolja, ili ?

OB
-obrisani-
18:54 25.10.2011.

Gotovi su! Davnih dana je trebalo presuditi ADZe zlikovcima.Danas bi Hrvatska bila u znatno boljem položaju.

AV
avanti
17:51 25.10.2011.

hahaha... sve više odgovora \"ne bojimo se\" i \"nismo u strahu\". meni se čini upravo suprotno! bili u strahu ili ne, Remetinec je odredište!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije