HDZ opet jači: Nataša Juriša promijenila stranačku boju

22.12.2008.
u 16:12

Dosadašnja članica PGS-a, Nataša Juriša, pristupila je HDZ-u, pa ta stranka sada u Gradskom vijeću ima devet vijećnika. To se, nakon prošle sjednice, na kojoj se raspravljalo o povjerenju gradonačelniku, moglo i očekivati, jer je digla ruku za njegovu smjenu.

- Na ovaj način branim svoje spoznajne vrijednosti. Od početka mandata bila sam u oporbi i hoću da tako bude do kraja, a PGS više nije oporbena stranka, rekla je N. Juriša na današnjoj konferenciji za novinare. Potkrijepila je to suzdržanošću Franje Butorca prilikom glasovanja i tvrdnjom da se na stranačkim sastancima sve rjeđe kritički govori o očitim pogreškama i pogrešnim procjenama gradske vlasti, osobito kad je riječ o skupim investicijama.

Potvrdivši tvrdnju N. Juriše da nitko nikome nije prvi prišao, nego su se zajednički interesi potvrdili sastavljanjem prijedloga za smjenu gradonačenika, Tomislava Zečević-Pedić osvrnula se na prošlu sjednicu Gradskog vijeća.

- Ni nakon četiri sata duge rasprave nismo dobili prave odgovore ni na jedno pitanje. Ne zna se zašto je cijena bazena sa 70 milijuna kuna porasla na 300, zašto garaža koja gomila gubitke stoji 45 milijuna, tko je kriv za slučaj Grbac i slično, a gradonačelnik i dalje na hepeninzima i skupovima promovira sam sebe, kazala je T. Zečević Pedić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije