made in prnjavor

HDZ-ov 5+ nalikuje programu Mile Vasića

01.10.2015., Zagreb - U Kongresnoj dvorani Zagrebackog velesajma Hrvatska demokratska zajednica predstavila je svoj izborni program
Pixsell
05.10.2015.
u 00:15

Vasićev 5+, osim naziva, s programom HDZ-a ima još sličnosti – vizualnih, ali i sadržajnih

Profesor Mile Vasić iz Prnjavora nije ušao u Narodnu skupštinu Republike Srpske, ali je njegov predizborni program pod nazivom 5+ ovih dana popularniji no ikad prije.

Vasićev 5+, osim naziva, s programom HDZ-a ima još sličnosti – vizualnih, ali i sadržajnih. Jak srednji sloj, poruka je koju su birači u Hrvatskoj mogli čuti od Tomislava Karamarka, ali koja je zapisana i u Vasićevih 5+.

Isti naziv, pa gotovo i grafika izazvali su na društvenim mrežama niz komentara poput onog da program HDZ-a nije iz Münchena, nego Prnjavora. – Kampanja se vodi programima, no oni koji ga nemaju to ne mogu, preostaje im vrijeđanje i bavljenje tuđim! – dio je reakcije iz priopćenja HDZ-a.

>> HDZ: Puno ime programa je: Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+ Hrvatska

>> Pročitajte cijeli program HDZ-ove Domoljubne koalicije

Komentara 47

Avatar arhaika
arhaika
00:49 05.10.2015.

hmmm..pa valjda se treba trancirati program vladajucih, a ne oporbe. da se vidi sto su ostvarili i sto nude. nasi mediji se ponasaju prema hdz kao da je on u poziciji, a ne u opoziciji. sarajte brate malo. ovo je groteskno. btw. zast onda ne trancirate i programe drugih oporbenih stranaka? ovakvog medijskog linca prema jednoj oporbenoj stranci nema nigdje. prejadno. zato, svim srcem zelim da hdz pobijedi jer ovo je grozno. svatko tko je trenutno na vlasti treba biti kriticki opserviran, a pogotovo ako zeli drugi mandat. ajmo, novinari, izidjite ispod sape vladajucih. zasarajte, ako nista zbog ravnoteze u svemiru.

HR
hromcan
00:37 05.10.2015.

Vi novinari iz VL koji ste vi komunisti i yuhonolstagičari.....!

Avatar Mamlazac
Mamlazac
00:40 05.10.2015.

Bavarski autori su gostovali u Zagrebu a ne u prnjavoru . Hans Werner Sinnov plan je poznat barem 15 godina nije nikakva tajna, on je preradjen za hrvatsku situaciju i okolnosti i to je to . Ja dugo poznam plan za Njemacku , odbili ga njemacki socijalisti dok su imali vlast. Ne poznam izmjene taj lik iz prnjavora mogao je prepisati iz Njemackih medija , ima dovoljno i po internetu. Milanovic blefira i sluzi se jako prljavim sredstvima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije