Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ov Jelić:

'Sve govori da plodnosti u tripartitnosti nema'

Damir Jelić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
20.12.2015.
u 19:05

Istaknuo je da će Domoljubna koalicija sutra u 12 sati imati predsjedništvo i razgovarat će i dalje o "obratu koji je možda i poluobrat".

HDZ-ov član Predsjedništva Damir Jelić poručio je u izjavi novinarima da je stav HDZ-a poznat od početka.

– Od početka smo bili za razgovore, ali je uistinu došlo vrijeme, slušajući bilo nacije, od kojeg trenutka ti razgovori jesu ili nisu plodonosni. Nismo za fotelje jer ovakav oblik, tripartitni, ne bi bio plodonosan. Dokaz tome su i ova tri dana u kojima se pokazalo da to ne ide, a kamoli nešto što bi sljedeće četiri godine trebalo služiti Hrvatskoj. Je li ovo trenutak u kojem je bitno biranje fotelja ili funkcija ili boljitak Hrvatske – zapitao je.

Istaknuo je da će Domoljubna koalicija sutra u 12 sati imati predsjedništvo i razgovarat će i dalje o "obratu koji je možda i poluobrat".

Ovaj "rok" do 16 sati koji je postavljen je ultimatum, a ne rok, smatra.

– Ja ne mogu prejudicirati sutrašnje sastanke, ali već sve govori plodnosti u tripartitnosti nema, pa i razgovori izvan prostorija HDZ-a nisu tripartitni – zaključio je.

>>Ti pregovori su bili mučni i na kraju se sve svodi na fotelje

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar Cinco
Cinco
19:25 20.12.2015.

Puna podrška Jeliću. Za Vas sam glasovao i tzv. pref.

Avatar juricamesko
juricamesko
19:56 20.12.2015.

mislim da su Karamarko i Jelić u večerašnjim informativnim emisijama jasno rekli da niti su šibicari niti se od njih može očekivati saltomortale na još jedan ultimatum Mosta.morati će Petrov naći svojim biračima dobar razlog za suradnju sa Sdp koja će biti sve samo ne plodonosna za Hrvatsku i njene građane.

Avatar kravata
kravata
19:14 20.12.2015.

Mislim da je gospodinu ime Damir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije