OPTUŽBE ZA KORUPCIJU

HDZ-ov zastupnik prozvao analitičara zbog teksta o Plenkoviću: 'Lijeva gerila je očajna'

Zagreb: Reakcija Damira Habijana na izjave Marije Selak Raspudić
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
15.09.2023.
u 17:40

Korumpirani “analitičar” očito lobira da mu frendovi s ljevice dođu opet na vlast pa da krene s novim nabavama - komentirao je Habijan Rakarov blog

Na blogu političkog konzultanta Marka Rakara danas je osvanuo tekst u kojemu autor komentira višemilijunski 'propust' na imovinskoj kartici ministra Gordana Grlića Radmana, govori o korupciji općenito, te oboje dovodi u vezu s Andrejom Plenkovićem, navodeći načine na koje premijer doprinosi korumpiranosti nacije, te tvrdeći da je po tom pitanju gori i od Ive Sanadera.

Tekst se očito nije svidio HDZ-ovom zastupniku iz Varaždina Damiru Habijanu koji je Plenkovića odlučio obraniti na društvenim mrežama i to napadom na Rakarov integritet.

"Rakar je korumpirani 'analitičar'" naslovio je svoju objavu na Facebooku u parodiji Rakarova naslova "Andrej Plenković JE korumpirani političar". Ostatak njegove objave prenosimo u potpunosti kako je objavljen:

"Čim je Andrej Plenković jučer predstavio paket mjera koji građanima sprječava višestruki rast cijene struje i smanjuje cijene proizvoda - lijeva gerila očajnički djeluje i pokušava nametnuti lažne etikete o korupciji. Ovaj put preobučena u “neovisnog analitičara” i “stručnjaka” M. Rakara. Političkog aktivista koji druge lažno optužuje za korupciju, a sam duguje objašnjenja o vlastitim sumnjivim poslovnim aranžmanima. U svojoj analizi je precizan i argumentiran kao i kad je prognozirao da će Bernardić postati premijer na izborima 2020. godine. Korumpirani “analitičar” očito lobira da mu frendovi s ljevice dođu opet na vlast pa da krene s novim nabavama" napisao je uz fotografije medijskih natpisa o Rakaru iz 2020. godine.

 

 

Komentara 5

SX
sudbina x
08:48 16.09.2023.

Poštaru zašto nervoza..? Ljevica u Hrvatskoj nije na vlasti i još dugo dugo godina neće niti biti....

DU
Deleted user
11:10 16.09.2023.

Rakara je Josipović na početku svog mandata htio za predstojnika svojega ureda premda je znao da je Rakar bio dužan državi preko milijun kuna poreza i doprinosa. Kad je to u medijima izišlo na vidjelo Josipović ga se brže bolje riješio. Takav čovjek sigurno ne bi trebao soliti nekom pamet o korupciji.

NE
NervozniPoštar
19:06 15.09.2023.

O čemu ovaj priča? Ljevica je u Hrvatskoj na vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije