'GRMOJINE LAŽI'

HDZ-ova Mladež stigla s kutijama na konferenciju Nikole Grmoje, evo kako im je odgovorio

Zagreb: Nikola Grmoja komentirao je izjave Marija Kapulice, poskupljenje goriva i druge teme
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.06.2022.
u 15:13

Imali su upute, ali kad sam im ponudio zajedničku fotografiju nisu se snašli pa su se dali u bijeg, napisao je kasnije Grmoja

Mostov Nikola Grmoja danas je na zagrebačkom Zrinjevcu održao konferenciju za medije o zviždaču Damiru Sabljaku koji je još 2018. godine podnio prijavu tvrdeći da ima dokaze za korupciju u veleposlanstvima Hrvatske u Washingtonu i Canberri. 

Za vrijeme konferencije, na kojoj je pozvao na ostavku ministra Grlića Radmana, stigla je i nekolicina mladića koji su u rukama držali kartonske kutije s natpisom "Grmojine laži".

Grmoja je pozdravio grupu mladića i krenuo do njih. 

"Pozdrav mladeži HDZ-a! Kolika je dnevnica? Sendviči, sokići?, upitao ih je Grmoja, nakon čega su se udaljili.

Mladeži HDZ-a kasnije je na Facebooku poručila kako su se rado se pridružili Grmojinoj konferenciji za medije.

"Budući da se radi o osobi i stranci koji cjelokupno političko djelovanje zasnivaju na lažima i dezinformacijama, izradili smo prigodne kutije – čim Grmoja izreče neku laž, mi ćemo ju ispisati na papir i ubaciti u kutiju. Među ostalima, unutra se nalazi i ona upućena zastupniku Mariju Kapulici koja je, prema njegovom obećanju, trebala rezultirati povlačenjem iz politike (još čekamo), ali i brojne druge. Pošto se kutija prilično brzo puni, napravili smo ih više, kako bi bili spremni na daljnje Grmojine akrobacije u javnom prostoru", stoji u objavi.

O svemu se na Twitteru oglasio i Grmoja

''Bježe HDZ sendvičari. Došli su s namjerom da trolaju konferenciju na kojoj sam objavio da je Upravni sud srušio odluku 
Grlića Radmana i da diplomata Sabljaka vraća na posao. Imali su upute, ali kad sam im ponudio zajedničku fotografiju nisu se snašli pa su se dali u bijeg'', napisao je. 

Ključne riječi

Komentara 12

SA
sargu123
15:17 15.06.2022.

Baš su jadni. Izmišljaju stupidne načine kako se dodvoriti dragom vođi.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
15:50 15.06.2022.

HDZ sendvič 🥪 bojna zbog današnjeg dodatnog angažmana, uz zagarantirani sendvič, zaslužuje i po jedno pivo.

Avatar Mudlin
Mudlin
16:51 15.06.2022.

Grmlje i kamenjar, uz ponešto šiprage... krojili bi budućnost Hrvatima, hrvatskoj djeci... Ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije