Ivankovo

HDZ-ovac automobilom udario dječaka pa pobjegao?

policijski auto
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
26.05.2017.
u 21:40

Mještani Ivankova prepričavaju kako se Milan Špoljarić navodno vraćao s nekoga od stranačkih druženja kao i da je dan poslije nazvao roditelje dječaka

Prema neslužbenim informacijama iz policije, bivši načelnik Općine Ivankovo i predsjednik Milan Špoljarić svojim automobilom je udario 12-godišnjeg dječaka R.S. iz Ivankova i potom se bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće. Ipak, jedan od prijatelja ozlijeđenoga dječaka zapisao je registraciju automobila te je vozač pronađen.

Nesreća se dogodila u četvrtak i to na pješačkom prijelazu i u trenutku kada je za automobile, pa i Špoljarića, bilo crveno svjetlo. To je prijelaz u središtu sela koji svakodnevno koristi i puno djece kada odlaze ili izlaze iz škole. Radi zadobivenih ozljeda dječak je pomoć zatražio i u Hitnoj pomoći, a onda je o cijelome događaju izviještena i policija koja je odmah krenula u dalju istragu slučaja. Mještani Ivankova prepričavaju kako se Špoljarić navodno vraćao s nekoga od stranačkih druženja  kao i da je dan poslije nazvao roditelje dječaka interesirajući se kako je. Mještani kažu kako su mu roditelji na to spustili slušalicu.

Isto tako kažu i kako se sada utvrđuje je li Špoljarić znao da je automobilom udario dječaka i pobjegao s mjesta nesreće ili udarac nije niti primijetio. 

- Kada je riječ o toj prometnoj nesreći mogu potvrditi samo da se nesreća dogodila kao i da smo utvrdili tko je bio vozač i tko oštećena osoba. U tijeku su dalja istraga kako bi se utvrdila okolnost prometne nesreće o čemu će ovisiti i dalje naše izvješće, odnosno, hoćemo li ga kvalificirati kao bijeg s mjesta nesreće ili drugačije. U svakom slučaju o svemu je izviješteno i Državno odvjetništvo, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Komentara 13

ST
stric7
23:36 26.05.2017.

...nego iz koje partije je ona što je prije par dana u Puli izvršila abortus odgođen tri godine...

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
11:01 28.05.2017.

Pa Hdz-ovac.Sta je tu cudno?Treba li sta komentirati?

ST
STUBICANEC
22:25 26.05.2017.

Užas što si sve ti političari dopuštaju.Trebali bi biti primjer,služiti narodu koji im povjerava svoje glasove.A ovako oni sve suprotno.Bahatost arogancija..Zar stvarno hoće da narod počne linč?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije